Døjer med problemer med ryggen

Jeg har i lang tid haft problemer med smerter i ryggen. Jeg bruger også utroligt mange timer på en kontorstol dagligt, og det er jo ikke altid det bedste for kroppen at sidde stille i mange timer ad gangen. Især er det svært at overvinde når først man i en periode oplever at få spændinger i ryggen og nakke. Det bliver hurtigt en ond spiral som er svært at få vendt. Jeg har derfor på skråpude.dk fundet mig en pude til kontorstolen som jeg vil benytte fremover. Det er utroligt vigtigt at have en korrekt siddestilling når man sidder ned i store del af dagen, og arbejde ikke blot med hvordan man sidder, men også sørge for at man skifter arbejdsstilling jævnligt.

Desuden er det jo også vigtigt generelt at få rørt sig. Det gælder jo naturligvis i altid i forhold til ens generelle sundhedstilstand, men især også i forhold til at sikre at kroppen er sund og stærk, således at en sund siddestilling er mere naturlig, og nemmere at opretholde i mange timer.

Jeg har tidligere i livet døjet så meget med det, at det har været nødvendigt for mig at søge professionel hjælp hos en fysioterapeut og det var jo noget af en overraskelse at se hun benyttede en sådan pude på hendes kontorstol.

Leave a Reply